tuin - zaden, bloembollen, groentenplanten & kruiden

Goemaere

In het voor- en najaar wordt er een ruime sortering bloembollen bij ons aangeboden, en dit van verschillende soorten bloemen. Deze kunnen onmiddellijk geplant worden.

Naast de bloemzaden van Vilmorin bieden we u ook een uitgebreid gamma kwaliteitsgroentenzaden. Tevens van het merk Vilmorin.

Met deze zaden verkrijgt u een prachtige bloemen- en moestuin.

Graszaden : Denk goed na vooraleer je begint aan de aanleg van je tuin. Als je van niets start kan je nog alle richtingen uit. De belangrijkste factor is het type of de kwaliteit van je grond en ondergrond. Ook de zon speelt een belangrijke rol. Wat is het doel van je grasperk? Heb je nog kleine kinderen die in je tuin ravotten of is het puur decoratief? Wil je een klassieke aanleg of een ecologische tuin? Zoekt u een antwoord op al deze vragen? Wij geven u graag advies. Het voorjaar is tevens ook het juiste moment om uw kruidentuin wat aan te vullen.

Voor verschillende soorten en variƫteiten kan u ook bij ons vinden.

Een ruime keuze kwaliteitsvolle groentenplanten en plantgoed zijn zeker ook voorradig.

Vanaf begin februari bieden we u graag onze verschillende soorten plantaardappelen, plantajuinen en sjalotten aan. Er gaat niets boven zelfgekweekte, gezonde groenten op uw bord!

 

CONTACTEER ONS