DIER

hond

Voor uw hond(en) kunnen we alle basisproducten aanbieden, de voeding en de basisaccessoires.
We hebben hondenvoer van diverse merken zoals Eukanuba, Euro Premium, Frolic, Mister Dog, Royal Canin. Voeding voor pup tot senior, van brokken tot snacks en van klein-tot grootverpakkingen.
Iedere hond vindt bij ons wel zijn favoriet speeltje of bot.

lees meer

kat

Voor iedere kat, van jong tot oud, van dik tot dun, hebben we de juiste voeding. Katz Menu is een evenwichtige premium voeding die voldoet aan alle eisen van uw kat.
Ook het merk Whiskas behoort tot ons gamma.
Leuke speelgoedjes voor de kat, kattenbakken en kattenbakvulling treft u aan in onze rekken.

lees meer

knaagdieren

Voor hamsters, konijnen, cavia's hebben we uiteraard ook het juiste voer en dit in verschillende variëteiten.
Ook hooi en bodemstrooisel mag niet over het hoofd gezien worden. Ook voor de verwennerij van uw knaagdieren hebben we een uitgebreid assortiment snacks.
Drinkflessen en eetbakje behoren ook tot het gamma.

lees meer

kippen/pluimvee

Of u nu kippen houdt voor uw plezier, vanwege de eieren of voor de fokkerij, in beide gevallen kunnen we kwaliteitsvoer aanbieden. Gezondheid en vitaliteit staan hierbij voorop. We bieden u graag de voedersoorten zoals kuikenmeel en legmeel (ook in korrel) aan. Ook de graanmengelingen zoals poeljengraan, hennengraan en graanmixleg. Daarnaast de enkelvoudige granen zoals gebroken en volle mais . Leggende hennen krijgen geleidelijk een grotere kalkbehoefte, de eierschaal is hierbij een belangrijke indicator.Bij een tekort kunnen er oesterschelpen bij gegeven worden.

lees meer

vissen

We beschikken over het basisvoer voor zowel uw kleine goudvis als uw grotere vijvervis en dit in zowel kleine als grote verpakkingen.

lees meer

vogels/duiven

Er zijn verscheiden producten voor vogels bij ons verkrijgbaar. Te denken aan zangvogels, volièrevogels of de parkietachtigen. Iedere vogelsoort heeft zo zijn specifieke voeding.
Ook de duivenliefhebber vindt bij ons zijn gading. We beschikken over een uitgebreid gamma duivenvoer en verzorgingsproducten van het kwaliteitsmerk Naturalgranen zodat uw duiven optimaal kunnen presteren.
Voor elk seizoen is het juiste voer aanwezig. Dit voor zowel sierduiven en sportduiven. Voor uw siereenden in uw achtertuin beschikken we natuurlijk ook over voedingsproducten.

lees meer

paarden

Ieder type paard dient gevoederd te worden naar zijn behoefte en uiteraard is deze behoefte niet bij ieder paard hetzelfde. Daarom bieden we u graag het zeer uitgebreid gamma paardenvoeders van Lannoo-Martens aan.

lees meer

schapen, geiten en herten

Als u een probleemloos, lang en gezond leven voor uw schapen, geiten en herten wilt, dan hebben wij het perfect voer. De samenstelling is volledig afgestemd voor een goede conditie en aan de energiebehoefte van de dieren met een normale activiteit. 

lees meer

CONTACTEER ONS