Tuin

planten en bloemen

Er is een ruime keuze uit verschillende planten en bloemen.
Buitenplanten, terrasplanten, kamer- en balkonplanten, ...

lees meer

zaden, bloembollen, groentenplanten en kruiden

In het voor- en najaar wordt er een ruime sortering bloembollen bij ons aangeboden, en dit van verschillende soorten bloemen. Deze kunnen onmiddellijk geplant worden.
Naast de bloemzaden van Vilmorin bieden we u ook een uitgebreid gamma kwaliteitsgroentenzaden.

lees meer

graszoden

De graszoden worden gekweekt op zandleemgrond. Dit heeft als voordeel dat de zoden beter aarde en vocht vasthouden.
Wij streven naar een kwaliteitsvol, onkruidvrij gazon en dit in stevige zoden. Er worden enkel graszaadmengsels gebruikt die aan erg strenge, specifieke eisen voldoen en die geselecteerd worden door de beste zaadhuizen. De evolutie van de percelen wordt dagdagelijks opgevolgd en waar nodig wordt onmiddellijk ingegrepen.

lees meer

potgronden en bodemverbeteraars

Naast onze universele en kleipotgrond van Westhoekveen hebben we ook diverse specifieke potgronden van de kwaliteitsmerken OSMO en VILMORIN : o.a potgrond voor buxus, geraniums, heidegrond,kamerplanten, orchidee,cactus, balkon en terrasplanten, zuiderse planten,aanplanting…

lees meer

 

meststoffen

Ons meststoffenassortiment bevat een grote sortering voor gazon, tuinplanten, kamerplanten en moestuin en dit zowel in minerale, organische als biologische vorm.

lees meer

bestrijdingsmiddelen

Ook het bestrijdingsmiddelenassortiment is zeer uitgebreid bij ons. Voor ieder courant probleem is een product verkrijgbaar of een oplossing mogelijk.

lees meer

tuingereedschap, plastiek en beschermnetten

Om optimaal in uw tuin te kunnen werken, hebt u natuurlijk degelijk gereedschap nodig.

lees meer

potterie

Ons assortiment binnen-en buitenpotterie wordt regelmatig aangepast aan de nieuwste trends.Ons aanbod potten bestaat uit zowel kleine als grote maten in verschillende kleuren. We beschikken over potterie vervaardigd uit verschillende materialen, gaande van een decoratieve pot tot een functionele. Al onze potten zijn van een uitstekende kwaliteit en we staan klaar om ervoor te zorgen dat u de juiste pot vindt.

lees meer

barbecue

Wij kunnen u het hele assortiment van barbecook aanbieden.
Wij hebben ook verschillende soorten houtskool en briketten ter beschikking.

lees meer

CONTACTEER ONS